Äntligen!

 
Åh va bra det känns att sitta på hans rygg igen! Det känns mindre bra att han ligger och snarkar när jag kommer....  Men han piggnade till efter en stund  =)
 
Vi tog det ganska lugnt idag. Traskade runt i skogen, travade en bit men det blev mest skritt.
Det känns i kroppen att det var ett tag sen! 
 
 
 
Zzzz...
 
 
 

Hem Ljuva Hem!

 
He's back!
 
Det blev lite tidigare än planerat men nu är han hemma igen. Trots liten hage och mer arbete så är det så skönt att ha han hemma igen och att få komma tillbaka till rutinerna igen.
 
Jag har varit där hela dagen idag och fixat och donat. Jag har hämtat alla saker från betet och ställt iordning i stallet. Ena tränset har möglat, bara ett konstigt nog? Så jag har tvättat det och putsat upp det och de andra tränsen och sadeln. De behöver lite kärlek efter att ha legat i en låda hela sommaren :)
 
På måndag ska jag rida! Åh, vad jag längtar men det är samtidigt lite nervös, det var ju så längesen sist!  Nä, det går nog bra. Det ska bli härligt att komma ut på våra skogsäventyr igen =)
 
 
 

Slut På Sommaren

 
På måndag kommer han hem! Äntligen!
 
På måndag är sommarlovet slut för lilla S och det tycker jag faktiskt känns skönt. Jag saknar de fasta tiderna och rutinerna som vi har när han står i stallet =)
Jag har dessutom inte ridit på hela sommaren och det känns som att det är dags nu. Jag hoppas bara jag kommer ihåg hur man gör...
 
Så idag tänkte jag börja tvätta upp alla ridkläder, putsa skorna och hjälmen. Fast jag skulle behöva en ny hjälm.. Jag tror att min inte är tillåten längre med de nya reglerna?  Ja, den har ju några år på nacken och den har varit med om en avramling så oavsett reglerna så behöver jag en ny.  Funderar på denna. Jag verkar ha snöat in på marinblått.. =)