15 Januari

 
Jag lyckades för en gångs skull dra mig ut på en tidig fotopromenad. Eller tidig.. Klockan var kring 10. Men jag önskar jag hade gått ut tidigare när det var sånt fint ljus på himlen, nu var det nästa för ljust ute. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kall Ridtur

 
 
Jag hade ingen större lust att rida idag, jag har ju som sagt hamnat i en liten svacka, men jag kände att jag måste f*nimej rycka upp mig och Stanny har gått väldigt lugnt den senaste tiden så både han och jag behöver röra på oss!
 
Det gick super! Lite kallt, 15 minusgrader, men det gick bra och Stanny var hur duktigt som helst! Jag förväntade mig att han skulle vara världens piggelin men nä. Han stod och sov när jag gjorde iordning honom och när vi red ut så kunde jag ha halvlånga tyglar hela ritten i både skritt och trav. Jag tränade på att han skulle lyssna på så små hjälper som möjligt och mycket på rösten och jag tror aldrig det har gått så bra förut!  Finaste sötnöten!! ♥
 
Det känns som att jag är påväg upp ur svackan!
 
 
Gammal bild. Telefonen tyckte det var för kallt idag..
 
 

Svacka

 
Den årliga svackan är här!
 
Ja tyvärr så verkar det vara nått som återkommer varje år. Det var samma sak för nästan exakt 1 år sen. Då tappade jag nästan allt intresse för hästar och ridning. Men skillnaden i år är att jag vet att det kommer gå över så jag behöver inte börja fundera om jag ska sluta rida Stanny, hitta en annan häst eller sluta rida helt och hållet. Det är bara att härda.
 
Jag kan tänka mig att det är ganska vanligt att känna så här vid den här tiden av året. Speciellt nu när det varit så trist väder. Men det gäller nog inte bara hästmänniskor, jag tror det är många som känner av vinterdeppresionen. Man får försöka tänka positivt! Vi är ju på rätt sida av året nu och dagarna blir längre och längre. Solen går upp tidigare och går ner senare för varje dag som går.