Shopping

 
Äre löning så äre! =) 
 
Idag blev det lite shopping. Det var egentligen tänkt att jag skulle åka till Hööks och bara t i t t a på lite grejer men när jag kom dit såg jag att de hade rea så då var en ju tvungen att passa på!  Det blev ett par nya ridbyxor, som jag faktiskt behöver då mina gamla har blivit alldelens pösiga i rumpan, och strumpor.
 
Så nu är jag redo att börja rida igen, nu kan nöten få komma hem! Jag börjar faktiskt bli ganska ridsugen nu. Jag har ju inte ridit sen 30 maj! Men det har blivit bestämt nu att han ska få stå kvar på betet hela augusti så jag får sjå mig lite till. Men han mår gott på betet så det gör mig inget =)
 
 
Det här de här ribyxorna fast den äldre varianten (antar jag?) med kardborre vid benslutet. Den här storleken sitter perfekt på mig men om de skulle töja ut sig så lär de bli för stora eller iallafall inte så tajta som jag vill ha dom. Nån som vet om de töjer sig mycket?
 

Ny Häst

 
Ja inte riktigt men kanske. =)
 
Det är såhär. Jag har alltid haft en förkärlek för nordsvenskar, kallblod, grövre hästar helt enkelt. Med min förra medryttarhäst blev det mer en tydligt. Där var det verkligen kärlek vid första ögonkastet, nått jag inte känt med nån annan häst.
 
Därför har jag bestämt att, på ett lite mer aktivt sätt tex annonser, meddelanden i olika FB grupper osv, hålla ögonen öppna efter en ny medryttarhäst, helst ett kallblod.
 
Det är min plan just nu iallafall. Men att leta medryttarhäst tar tid! Och jag har blivit otroligt bortskämd nu det senaste året med fin häst, underbar ägare, trevligt stall, fantastiska ridvägar och tillgång till ridbanor/ridhus. Så det kommer inte bli lätt att lämna allt. OM jag nu gör det.
 
Mina killar! ↓  Jag har varit medryttare på fyra hästar nu. (har ingen bild på den första..)  Alla var valacker och 3 av 4 travare =)
 
 
 
 

Stalker

 
För ungefär ett år sen fick jag veta att G (min förra medryttarhäst) skulle säljas. Jag blev jätteledsen för även om han inte var helt "perfekt" så var han alldelens underbar! Ingen annan häst kommer nånsin kunna ta hans plats i mitt hjärta.
 
Hursomhelst! I början på detta år skickade jag ett meddelande till ägaren ( hon som ägde honom när jag var medryttare) för att kolla hur det var med honom, vars han tog vägen, osv.  Jag fick ett ganska kort svar om vars han stod sen var det inge mer med det. Tills idag! Idag har jag varit en riktig stalker! =D  Jag fick bara namnet på byn men det är ett ganska litet ställe så jag tänkte att det kan inte vara så svårt att hitta hästar där. Och mycket riktigt, DIREKT när jag svänger in mot byn så ser jag honom!!  Alltså jag skrek nästan!  Min lilla sötnöt!
 
Åh vad jag önskar att jag var modigare, då hade jag gått dit och frågat om jag kunde få hälsa på honom men ja, nu fick jag nöja mig med att se honom från bilen. =)
 
Jag blev så till mig att jag helt glömde bort att jag hade storkameran med mig så det blev bara en kass mobilbild.. Men nu har jag iallafall fått se honom och jag är så glad för det!
 
Klicka på bilden