Stalker

 
För ungefär ett år sen fick jag veta att G (min förra medryttarhäst) skulle säljas. Jag blev jätteledsen för även om han inte var helt "perfekt" så var han alldelens underbar! Ingen annan häst kommer nånsin kunna ta hans plats i mitt hjärta.
 
Hursomhelst! I början på detta år skickade jag ett meddelande till ägaren ( hon som ägde honom när jag var medryttare) för att kolla hur det var med honom, vars han tog vägen, osv.  Jag fick ett ganska kort svar om vars han stod sen var det inge mer med det. Tills idag! Idag har jag varit en riktig stalker! =D  Jag fick bara namnet på byn men det är ett ganska litet ställe så jag tänkte att det kan inte vara så svårt att hitta hästar där. Och mycket riktigt, DIREKT när jag svänger in mot byn så ser jag honom!!  Alltså jag skrek nästan!  Min lilla sötnöt!
 
Åh vad jag önskar att jag var modigare, då hade jag gått dit och frågat om jag kunde få hälsa på honom men ja, nu fick jag nöja mig med att se honom från bilen. =)
 
Jag blev så till mig att jag helt glömde bort att jag hade storkameran med mig så det blev bara en kass mobilbild.. Men nu har jag iallafall fått se honom och jag är så glad för det!
 
Klicka på bilden
 


Hanna Karlsson    •  

Förstår att du blev glad. :-)


Kom ihåg mig?