Sommarlov!

 
Halloj!
 
Jag jobbar ganska mycket nu och kommer göra det hela sommaren, därför kan det vara lite "tyst" här på bloggen framöver.
 
Men jag tänkte göra en liten update om hur det går för S på betet.  Jag tycker det är superkul att få se nya sidor hos honom, eller snarare se honom ordentligt om man kan säga så? I stallet står ju alla hästar i egna hagar så jag har aldrig sett honom med andra hästar. Alltså tillsammans, lösa.
 
Från vad jag har sett hittills så är S inte särskilt social. Han står ju tillsammans med två ston. De kommer från samma stall och håller ihop medans S oftast står en bit bort.
Det ska komma två hästar till och det vore så roligt om han kunde få sig en kompis men jag tror att han kommer fortsätta hålla sig på lagom avstånd från alla andra =)
 
Men, jag tycker han är mer social med mig.  Han tittar efter mig och kommer oftast fram och hälsar när jag kommer. Jag kan stå och klappa eller klia honom utan att han går iväg. Han känns mer harmonisk nu.
 
Jag känner att jag måste läsa på om hästar och deras beteende och kommunikation med varandra. Jag har så dålig koll och jag känner att jag humaniserar hästarna lite för mycket. Tex att jag tycker synd om S när det ser ut som att han är utanför... Det funkar ju inte riktigt så i deras värld. 
 
 
Tjejerna kliar varandra. Jag ställde mig sen och kliade S en stund. Det brukar jag inte kunna göra annars. 
 
Igår när jag var ute och klippte bort grenar över stängslet i ösregnet!  På bilden har S precis kommit fram till mig och hälsat, nått han annars inte brukar göra. Jag får oftast gå fram till honom om jag inte har nått gott med mig.
 
 
 
 


Neapocalypse och tinkerhästen Clooney    •  

sv; ja men eller hur! Det är sån klar markör att dom inte vill liksom. :)

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney    •  

Och vad roligt att han har börjat söka sig till dig nu! :)


Kom ihåg mig?