30 Maj

 
Nu har jag varit sjuk i snart 2 veckor... Jag är ju bättre och piggare men inte helt bra.
 
Igår var jag iallafall i stallet. Råtaggad eftersom jag inte ridit på länge och vad händer? Jo det börjar regna... Det är väl egentligen inte hela världen men det kanske inte är jättebra när man varit/ är sjuk. Jag hade dessutom ingen bra regnjacka med mig...  Men vi for ut ändå. Men väl på ridanläggningen så är Stanny spänd som jag vet inte vad och rädd för a l l t!  Han rycker till, trippar runt, går i sidleds.  Tillslut hoppar jag av. Jag kände mig inte alls trygg på ryggen när han höll på så..  
På vägen tillbaka till stallet så måste vi gå över en bro som går över motorvägen. Han kan bli lite spänd där ibland men oftast går det bra. Nu snurrade han runt mig och sparkade bakut mot trafiken nedanför...  Jag var tvungen att ryta till på skarpen, vilket jag aldrig gör, men nu var vi på ett sånt dåligt ställe och det kändes så osäkert när han höll på så.
 
Vi (jag och ägaren) tror att det beror på att de ska ha körtävling på ridanläggningen nu i helgen. Jag kopplade inte ihop det då men det var ett ekipage som red in i skogen när vi var på ridbanan och det var ungefär då som han började stressa upp sig.
Han har ju gått på travet men tydligen så har han inte så positiva känslor om det. Han kan stressa upp sig bara han hör nått från travet som inte ligger så långt bort..
 
Jaja, snart ska han få sommarlov! Och då kommer han stå ganska nära mig. Det tar kanske 5 min att cykla så det blir super! Can't wait! =)
 
 

Just Nu

 
Oj, det var ett tag sen jag bloggade nu.. Anledningen är helt enkelt att jag inte har så mycket att skriva om. Livet har varit lugnt den senaste tiden =)
 
Just nu är jag dock sjuk... 5 dagar har gått och jag är så less! I går kändes det som att min hjärna studsade runt i huvudet så fort jag rörde mig.. Idag känner jag mig piggare men är fortfarande väldigt snuvig och jag blir jättetäppt i näsan. Nässprayen fungerar en stund sen blir jag täppt igen.... Jättejobbigt! Och man ska ju vara försiktig med nässpray också så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till?   Har ni några huskurer eller tips?

Jag har en tid hos frissan på tisdag och jag har verkligen längtat efter att få håret fixat men om jag inte blir bättre snart så måste jag nog avboka.. Fan!
 
 --------------------------------------------------------------------------------
 
Stanny har haft en tuff vecka med besök av både hovslagaren och tandläkaren/veterinären.
Han har ju snubblat ganska mycket den senaste tiden, vilket jag nämnde för hovis, så nu har han fått på sommarskorna som är rundade framtill vilket tydligen ska hjälpa. Jag har inte ridit honom sen dess eftersom jag blev sjuk men jag hoppas han slipper snubbla nu.
 
Jag kunde tyvärr inte vara med när tandläkaren var där vilket känns supertråkigt! Ägaren var inte heller där utan en tjej i stallet skötte besöket. Det hade varit så intressant att få vara med och veta i första hand hur hans tänder/mun ser ut och mår.   Det jag fick veta nu var iallafall att han hade foderinpackningar och lite inflammation mellan tänderna men annars såg allt bra ut. Det känns ju bra men jag hade velat veta mer, minsta detalj! =)
 
 
 Nån som är less ↓  =)
 
 
 

Shopping!

 
Det är samma problem varje år vid den här tiden. Att hitta en vårjacka. Förra året (eller om det var året innan?) köpte jag den här. Den är helt ok men jag är ändå inte så förtjust i den.
 
I år har jag varit riktigt sugen på en tunnare bomberjacka.  Ett tag var jag lite sugen på den här men om jag känner mig själv rätt så är mönstret liite för mycket för mig =)
 
Idag hittade jag den PERFEKTA jackan!  Den är helsvart vilket jag egentligen känner är lite tråkigt men den har ju ett sytt mönster, plus insidan (!!) som kikar fram om man har jackan öppen. Jag älskar såna små detaljer!
Sen kan man vända den ut och in men nja.. =)
 
Nu hade de bara large kvar men jag hoppas, hoppas att den sitter bra och inte är för stor!
 
 
 
 
Jacka från Zalando