Just Nu

 
Oj, det var ett tag sen jag bloggade nu.. Anledningen är helt enkelt att jag inte har så mycket att skriva om. Livet har varit lugnt den senaste tiden =)
 
Just nu är jag dock sjuk... 5 dagar har gått och jag är så less! I går kändes det som att min hjärna studsade runt i huvudet så fort jag rörde mig.. Idag känner jag mig piggare men är fortfarande väldigt snuvig och jag blir jättetäppt i näsan. Nässprayen fungerar en stund sen blir jag täppt igen.... Jättejobbigt! Och man ska ju vara försiktig med nässpray också så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till?   Har ni några huskurer eller tips?

Jag har en tid hos frissan på tisdag och jag har verkligen längtat efter att få håret fixat men om jag inte blir bättre snart så måste jag nog avboka.. Fan!
 
 --------------------------------------------------------------------------------
 
Stanny har haft en tuff vecka med besök av både hovslagaren och tandläkaren/veterinären.
Han har ju snubblat ganska mycket den senaste tiden, vilket jag nämnde för hovis, så nu har han fått på sommarskorna som är rundade framtill vilket tydligen ska hjälpa. Jag har inte ridit honom sen dess eftersom jag blev sjuk men jag hoppas han slipper snubbla nu.
 
Jag kunde tyvärr inte vara med när tandläkaren var där vilket känns supertråkigt! Ägaren var inte heller där utan en tjej i stallet skötte besöket. Det hade varit så intressant att få vara med och veta i första hand hur hans tänder/mun ser ut och mår.   Det jag fick veta nu var iallafall att han hade foderinpackningar och lite inflammation mellan tänderna men annars såg allt bra ut. Det känns ju bra men jag hade velat veta mer, minsta detalj! =)
 
 
 Nån som är less ↓  =)
 
 
 


Karoline    •  

Hahaha! Min håller också på så men hon tar ut tungan och leker också :)


Kom ihåg mig?