Hallå?

 
Ja, det blir inte så mycket bloggande nu för tiden. Ibland funderar jag på om jag ska sluta eftersom jag ändå skriver så sällan. Men då känner jag att jag bloggar ju mest för mig själv, inte för att få massa läsare, även om det såklart är jättekul när ni kikar in och kommenterar. Men jag vill inte känna nån press av att jag måste skriva på ett visst sätt om sånt som kan vara intressant för andra och att jag måste skriva nya inlägg flera gånger i veckan. 
Så, jag fortsätter såhär. Jag skriver om det jag vill skriva för mig och jag uppdaterar när jag vill. 
 
Hoppas ni fortsätter kika in ändå ♥
 
 
 
 
 
 
 

Shopping

 
Jag rensade min garderob för några veckor sedan och när man gör det så måste man ju också fylla på den igen med nya fina plagg =)
 
Jag föredrar att shoppa på nätet. Jag tycker det är jobbigt att behöva gå från affär till affär, klä av sig, klä på sig och av igen. Och det är alltid så varmt i omklädningsrummen! Eller är det bara jag som inbillar mig?
Nä, nätet är bäst! Då har man ju dessutom tillgång till så många fler affärer och man slipper trängas med massa människor. =)
 
Detta har jag beställt ↓  Tröjan har jag redan i ljusgrått och jag älskar den! Jag såg den här färgen i affären och den är så fin så jag var tvungen att köpa den också.
Jeans. Inget speciellt. Superstretch, så jag hoppas de är supersköna.
Lite tjockare strumpbyxor är perfekt nu när det börjar bli lite kyligt. Och en mysig halsduk behövs alltid! Sen kunde jag inte låta bli tofflorna. De ser så mysiga ut!
 
 
 
 
Allt från H&M

3 Saker

 
3 saker jag gillar just nu:
 
• Biotherm biosource smooth foam hydra comfort cleanser.  
Jag har haft stora problem med min hud den senaste tiden!  Den har varit jättestram, torr, fnasig och jag har varit så obekväm!  Så går det när jag använder produkter som helt enkelt inte passar mig.
Men så blev jag rekommenderad den här rengöringen och tillsammans med min gamla favoritdagkräm från Avene så känns det äntligen bättre. Jag märkte skillnad direkt faktiskt!
Jag blev även rekommenderad ett serum från Biotherm och en hudkräm från Clinique men de har jag inte hunnit testa än.

 
 
• Therese Lindgren.  
Ja, jag har skrivit om henne förut men hon är ett sånt lyckopiller! Jag blir verkligen på bättre humör av att se hennes videor.
Den här gillar jag. Nr 18 är min favorit =) 
  
                                               
 
 
 • Tv-serier. 
En bra sak med hösten, förutom det härliga vädret och att det är så fint ute och allt sånt, är att många tv-serier kör igång igen. Nu följer jag inte så många serier längre men Once Upon A Time körde ju igång i måndags så det ska jag försöka följa och Greys Anatomy kanske. Sen börjar ju Big brother också!