Höstlistan

 
Blev inspirerad av fina Atilio att skriva en höstlista. Lite finjusterad för att passa mig =)
 
 

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Bästa:  Luften, ljuset, färgerna. På hösten kan man börja andas igen. Man får ta på sig mysiga tröjor och man kan vara utomhus när som helst på dygnet utan att känna att det är för varmt. Nä, jag är ingen sommarperson.. =)
Sämsta: Hösten är för kort!  Jag förstår inte vem som bestämde att vinterna ska va så lång och de bästa perioderna, hösten och våren, ska vara så korta!?

Hur höstmyser du?
Jag tar gärna en långsam promenad i skogen och bara andas. Sen tar jag på mig mina mysigaste myskläder, tänder ljus och lägger mig i soffan för att se en film.

Hur ser din höstoutfit ut?
3 st önskeoutfits:
 
Bild 1, 2, 3 
 
Några tips på hur man botar höstdeppigheten?
Jag försöker vara ute så mycket som möjligt. Motionera är alltid bra men ibland är det härligt att bara vandra runt och se vars man hamnar.

Bästa musiken för regniga dagar?
Musik som får dig att dansa! Just nu gillar jag: Macklemore&Ryan Lewis - Downtown
 
Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Just nu är jag besatt av Modern Family! Jag har alltid gillat den serien men nu när jag har Netflix så ser jag flera avsnitt varje dag.
 
 
Vilka bloggar frossar du i för tillfället?
Just nu älskar jag bloggar som inspirerar mig att vara kreativ på ett eller annat sätt. Tex: fota, sticka, skriva, laga mat.
Jonna Jintons och Rania Marias bloggar älskar jag! Jag vill också på i ett lite hus på landet, ute i glesbygden, mitt ute i naturen.
 
 
 
Var hänger du helst under helgen?
Soffan, skogen, stugan eller stallet.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Roadtripen kommer bli av nångång menjag vet inte när.

Hur förbereder du dig för vintern?
Det känns alltid lite jobbigt att tänka på att det snart är vinter. Det kommer vara massa snö överallt, man måste skotta fram bilen, det är halkigt och kallt.. Men det finns ju massa roliga saker med vinter också. Jag längtar tex tills jag kan börja åka skidor.
 
 
 


Fridas Skönhetsblogg    •  

Älskar hösten!

Sandra    •  

MM jag älskar också Ranias och Jonnas bloggar <3


Kom ihåg mig?