Svåra Beslut

 
Nu har jag bestämt mig. Jag ska börja söka efter en medryttarhäst.
 
S ska som sagt stå i sjukhage i 8 veckor. Även om han är bra efter det så kommer det nog ta tid innan han är ridbar igen. Så jag hoppas hitta en häst jag kan rida nu. Abstinensen börjar bli stor ska ni veta!
 
Men det tar tid att hitta hästar.. Även om hösten är den bästa tiden. Jag har faktiskt börjat rida alla mina medisar på hösten =)
Och nu har jag ju haft det så fruktansvärt bra! Jag har blivit bortskämd med fantastisk häst, ägare, stall, ridvägar, ridhus/bana.   Ja, vi får se hur det här går! Wish me luck!  =)
 
 
 
 
 

Sneakpeek

Det är verkligen fullt upp nu!  När jag inte jobbar så är jag i lägenheten och målar. Men nu är det snart klart. Jag måste bara måla ett varv till sen får det vara bra!
Förhoppningsvis kommer jag börja flytta i helgen. Jag hoppas verkligen det för jag är så less på det här nu, jag vill börja inreda!! =)
 
En liten tjuvtitt.  Min mobilkamera är kass plus att färgen är ganska ljus så det är lite svårt att se men det blir så bra!
 
 

Skadad..

 
Mitt i allt roligt som händer just nu så har det också hänt nått tråkigt..  Min fina sötnöt är skadad..
Han har haft problem med bakbenen nästan hela våren. Strax efter att han släppts på sommarbete så åkte han in till veterinären som konstaterar hovledsinflammation och 4 veckor sjukhage. Igår åkte han in för återbesök. Den här gången röntgades han också och det visar sig att han har en griffelbensfraktur..
 
Åh jag blir så ledsen! Hur länge har han gått med den frakturen?? Kommer han bli bra igen?
Nu är det 8 veckors sjukhage som gäller. Ingen promenad eller nått...
 
 
Titta så fin han var när han släpptes på betet