Nyheter!

Vars ska jag börja? 
 
Jag kan väl börja med det roligaste och mest spännande som händer just nu. Jag ska flytta!!
Jag var och tittade på lägenheten i maj och då kändes det som en evighet till augusti (då jag får tillgång till lägenheten) men nu är vi helt plötsligt här!
 
Jag väntar på svar från kvartersvärden men nån gång den här veckan, förhoppningsvis måndag eller onsdag, ska jag hämta nycklarna (!!). På onsdag och torsdag ska jag börja måla om (!!!) och veckan därefter börjar jag flytta. OM allt går som det ska.
 
Jag längtar som en tok! Det jag längtar mest efter är att måla om och inreda men det ska bli kul att flytta till nått nytt också. Ett helt nytt område dessutom så det ska bli jättespännande!
 
Lite inspiration ↓  Tovsippa 711 är färgen jag valt till väggarna. Den ser väldigt rosa ut här vilket gör mig lite nervös..  Den ska annars vara grå och lite mer lila än rosa.
 
 

I'm Back?

Jag har den senaste tiden funderat på om jag kanske ska börja blogga igen. Det är väldigt mycket fram och tillbaka. Men nu har jag nog bestämt mig.  Jag kör igång igen!!
 
Jag kommer inte blogga varje dag, jag kanske inte ens kommer blogga varje vecka. Jag tar det som det kommer, ingen press, inga förväntningar.
 
Det har hänt en hel del sen sist och jag har spännande grejer på gång så det här känns som ett bra tillfälle att börja blogga igen.