Nytt Hem

Idag är jag ledig!  Jag har spenderat förmiddan i stallet och gått igenom alla saker, städat, rensat skapat ordning. Vi har ju nämligen flyttat.  Eller, vi blev kvar på sommarbetet.. =)
S blev ju skadad och av olika anledningar åkte vi inte "hem" då utan blev kvar på betet. Och det var ju lika bra för han kunde verkligen inte ha fått det bättre! Stallägarna är underbara och har ordnat det så bra för oss!
 
Jag menar, han har stått i sjukhage i 12 (!!) veckor nu och han mår bara gott. Han har sin utebox där han får skydd från vädret, han har sin lilla hage han kan gå ut i, och han har sin lilla kompis i hagen brevid =)
 
Titta så söta!  ♥
 

Update (hästen)

 
I tisdags var det äntligen dags för ett återbesök hos veterinären. Jag försökte vara positiv och hoppas på det bästa men jag ville inte få upp förhoppningarna alltför mycket. Så det var med blandade känslor som vi åkte iväg till kliniken.
S var jätte duktig! Det tog en liten stund att lasta honom men väl på så var det inga problem. Framme på kliniken var han också hur lugn som helst.
 
Jag fick springa med honom och longera honom. Det tyckte han var kul! Stackarn har ju inte fått springa på 12 veckor... Så det blev nått glädjeskutt =)
Han röntgades och ultraljudades.  Och resultatet var både positivt och negativt.  Frakturen var tyvärr oförändrad så det blir operation.. Det positiva är att han inte är halt i det andra benet längre. Hade han varit det hade det blivit problem med försäkringsbolaget osv, men det behöver vi inte gå in på.
 
SÅ. Det blir alltså operation. Det känns nervöst men samtidigt bra för nu händer det iallafall nått. Han får opereras sen blir det lite mer sjukhage och sen kan vi sakta sätta igång igen.
 
 
 

1 September

 
Nu var det ett tag sen! Igen..  Ryggproblem och en dryg förkylning är anledningen till att jag helt enkelt inte kunnat eller orkat skriva nått här..
 
Denna rygg alltså....  Nått är fel. För 4-5 veckor sen hade jag så ont att jag knappt kunde gå. Nu när jag blev förkyld fick jag problem med ryggen igen. Inte på samma sätt tack och lov. Nu känner jag mig mest bara stel och jag får ont om jag sitter länge.
Jag ska till sjukgymnasten nästa vecka. Får se vad hon säger..  
 
 
Usch va tråkigt inlägg!  Jag vill ju uppdatera er om lägenheten och annat smått och gott, men det kommer =)