Update (hästen)

 
I tisdags var det äntligen dags för ett återbesök hos veterinären. Jag försökte vara positiv och hoppas på det bästa men jag ville inte få upp förhoppningarna alltför mycket. Så det var med blandade känslor som vi åkte iväg till kliniken.
S var jätte duktig! Det tog en liten stund att lasta honom men väl på så var det inga problem. Framme på kliniken var han också hur lugn som helst.
 
Jag fick springa med honom och longera honom. Det tyckte han var kul! Stackarn har ju inte fått springa på 12 veckor... Så det blev nått glädjeskutt =)
Han röntgades och ultraljudades.  Och resultatet var både positivt och negativt.  Frakturen var tyvärr oförändrad så det blir operation.. Det positiva är att han inte är halt i det andra benet längre. Hade han varit det hade det blivit problem med försäkringsbolaget osv, men det behöver vi inte gå in på.
 
SÅ. Det blir alltså operation. Det känns nervöst men samtidigt bra för nu händer det iallafall nått. Han får opereras sen blir det lite mer sjukhage och sen kan vi sakta sätta igång igen.
 
 
 Kom ihåg mig?