30 Maj

 
Nu har jag varit sjuk i snart 2 veckor... Jag är ju bättre och piggare men inte helt bra.
 
Igår var jag iallafall i stallet. Råtaggad eftersom jag inte ridit på länge och vad händer? Jo det börjar regna... Det är väl egentligen inte hela världen men det kanske inte är jättebra när man varit/ är sjuk. Jag hade dessutom ingen bra regnjacka med mig...  Men vi for ut ändå. Men väl på ridanläggningen så är Stanny spänd som jag vet inte vad och rädd för a l l t!  Han rycker till, trippar runt, går i sidleds.  Tillslut hoppar jag av. Jag kände mig inte alls trygg på ryggen när han höll på så..  
På vägen tillbaka till stallet så måste vi gå över en bro som går över motorvägen. Han kan bli lite spänd där ibland men oftast går det bra. Nu snurrade han runt mig och sparkade bakut mot trafiken nedanför...  Jag var tvungen att ryta till på skarpen, vilket jag aldrig gör, men nu var vi på ett sånt dåligt ställe och det kändes så osäkert när han höll på så.
 
Vi (jag och ägaren) tror att det beror på att de ska ha körtävling på ridanläggningen nu i helgen. Jag kopplade inte ihop det då men det var ett ekipage som red in i skogen när vi var på ridbanan och det var ungefär då som han började stressa upp sig.
Han har ju gått på travet men tydligen så har han inte så positiva känslor om det. Han kan stressa upp sig bara han hör nått från travet som inte ligger så långt bort..
 
Jaja, snart ska han få sommarlov! Och då kommer han stå ganska nära mig. Det tar kanske 5 min att cykla så det blir super! Can't wait! =)
 
 Kom ihåg mig?